zaterdag 7 januari 2012
Hoeveel kost een hamburger u nu werkelijk?
Ik ben geen biochemicus of iets dergelijks maar toen ik gisteren deze reactie van een lezer in de Ode van januari/februari 2012 over de hamburgers van McDonalds en Burger King las, vond ik wel dat ik dit als natuurvoedingskok met anderen moest delen. Hier volgt 'ie:
Weten jullie werkelijk wat er bijvoorbeeld in hamburgers van McDonald's zit. Het is een grote lijst met conserveringsstoffen en andere synthetische en chemische gifstoffen. Het zijn de aanwezige gifstoffen die mensen zo gigantisch dik, ziek, zwak en misselijk maken. Deze gifstoffen worden namelijk opgeslagen in het celweefsel van het lichaam. Vervolgens maakt het lichaam vetweefsel aan om de gifstoffen 'in te kapselen'. Dit is een lichaamseigen reactie om de organen te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de aanwezige hoeveelheid chemische stoffen in dat voedsel. Omdat synthetische en chemische stoffen niet opgenomen en niet afgevoerd kunnen worden, zijn deze schadelijk en ziekmakend voor het lichaam.
Wist u dat een McDonald's hamburger er na een jaar of langer nog precies hetzelfde eruit ziet als op de dag van aankoop? Zelfs de smaak is hetzelfde. Het blijft gewoon een stuk plastic en verteert totaal niet in het lichaam.
Tot zover de reactie van G. Smit uit Amsterdam in de Ode van januari/februari 2012.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten